visitkort


Visitkort artiklar

Gratis visitkort design, tryckning och marknadsföring information och tips.


Visitkort artiklar

Visitkort storlek
Visitkort design
Visitkort utskrift
Visitkort marknadsföring
Visitkort tips
Annan tryckning

Flygblad
Broschyrer
Vykort
Inbjudningar
Kataloger
Menyer
Etiketter
Taggar
Klistermärken
Kalendrar
Brevpapper
Kuvert

Specialerbjudanden

Gratis visitkort

Gör ditt visitkort så mycket mer

För att ditt visitkort inte kastas i papperskorgen, se till att ditt visitkort har en annan användning, en innovativ design, eller något annat än bara de vanliga kontaktuppgifter tryckt på den.

Comments (0) 24.09.2008. 04:59

Lämna aldrig hemmet utan ditt visitkort

Kataloger, meritförteckningar, skyltar, och de flesta andra reklam för ditt företag kan omöjligen ske med dig överallt. Visitkort å andra sidan är små, ​​och ibland upp till ett dussin av dem kan vara lätt och diskret transporteras.

Comments (0) 24.09.2008. 04:57

Vad man inte ska göra med ditt visitkort

Olika från de flesta av våra artiklar berättar vad du ska göra med ditt visitkort, i den här artikeln kommer vi att diskutera visitkortet No-no's:

Comments (0) 24.09.2008. 04:55

Det smarta valet: 4 / 4 fyrfärg visitkort

Använder du 4 / 4 kort färg verksamhet?
4 / 4 färg hänvisar till full fotografisk (obegränsad) färger på båda sidor av visitkortet.

Färg visitkort har blivit mycket populära under de senaste åren eftersom kostnaderna för att producera dem är på väg ner. Färg visitkort ser bättre ut, mer effektiv och ge bättre resultat än din vanliga visitkort. Har du någonsin bytt visitkort med någon bara för att känna dig generad över ditt visitkort när du ser deras flashiga väl utformade visitkort. Det finns ingen anledning att vara. 4 / 4 färg visitkort är allmänt tillgängliga idag, och finns mycket billigt.

Comments (0) 24.09.2008. 04:52

5 tips för att använda ditt visitkort mer effektivt

När det används på ett effektivt sätt visitkort kan vara ett bra marknadsföringsverktyg. I denna artikel kommer vi att diskutera 5 av de mest effektiva sätten som du kan använda ditt visitkort varje dag.

Comments (0) 24.09.2008. 04:48

Skriva ut visitkort: den senaste tekniken

Visitkort har kommit långt under de senaste 10 åren tack vare den stora utvecklingen inom tryckteknik. Borta är de dagar av svart + vit kort eller 3-4 kort färg, idag har vi så många olika val kan det ibland vara förvirrande och överväldigande för någon som bara vill köpa något så enkelt som visitkort.

Comments (0) 24.09.2008. 04:25

Det lägsta priset visitkort tryckeritjänster

Ett visitkort är en värdefull marknadsföring nyckel som öppnar flera dörrar för affärsmöjligheter. Investera i en bra kvalitet, kan professionellt designade visitkort förbättra din marknadsföring val. För att generera i syfte att skapa den, bör du kunna komplettera den. Du kan göra detta på flera sätt. Du kan bära den som en namnbricka istället för den ges till dig. Du kan ge ut den när du har en chans. Om du vill vara subtil, be om någon annans kort först sedan återgälda tjänsten genom att presentera din. Du kan också lämna lite nära i registret över relaterade verksamheter. Glöm aldrig att få några överallt så att den är tillgänglig för dig att sprida.

Comments (0) 24.09.2008. 04:24

Upphöjd text (Spot tryckt) vs Full färgkartor företag

När du söker för att få ditt visitkort tryckta har du säkert stött på ett stort antal alternativ för dig. Här kommer vi att titta på 2 av de mest populära, höjs tryck och färg.

Hur tog brev och fyrfärg visitkort åt? Vilka är prisskillnaderna mellan de två? Som en gång kommer att ge den bästa första intryck för mitt företag? Dessa är ett antal frågor som får vanliga.

Comments (0) 24.09.2008. 04:22

<< First < Previous [1 / 3] Next > Last >>
 
 
The Business Card Shop | Email Us: se@wwbusinesscards.com
Business cards in your language | Copyright © 2005-2018 Visitkort