visitkort


Visitkort artiklar

Gratis visitkort design, tryckning och marknadsföring information och tips.


Visitkort artiklar

Visitkort storlek
Visitkort design
Visitkort utskrift
Visitkort marknadsföring
Visitkort tips
Annan tryckning

Flygblad
Broschyrer
Vykort
Inbjudningar
Kataloger
Menyer
Etiketter
Taggar
Klistermärken
Kalendrar
Brevpapper
Kuvert

Specialerbjudanden

Gratis visitkort

Lämna aldrig hemmet utan ditt visitkort

Kataloger, meritförteckningar, skyltar, och de flesta andra reklam för ditt företag kan omöjligen ske med dig överallt. Visitkort å andra sidan är små, ​​och ibland upp till ett dussin av dem kan vara lätt och diskret transporteras.

Comments (0) 24.09.2008. 04:57

Vad man inte ska göra med ditt visitkort

Olika från de flesta av våra artiklar berättar vad du ska göra med ditt visitkort, i den här artikeln kommer vi att diskutera visitkortet No-no's:

Comments (0) 24.09.2008. 04:55

5 tips för att använda ditt visitkort mer effektivt

När det används på ett effektivt sätt visitkort kan vara ett bra marknadsföringsverktyg. I denna artikel kommer vi att diskutera 5 av de mest effektiva sätten som du kan använda ditt visitkort varje dag.

Comments (0) 24.09.2008. 04:48

Organisera visitkort för effektiv hantering av kontakter

Nu när du har haft färgglada nya affärer tryckta kort, och har distribuera dem flitigt, vad gör man med de kort du hämtar från andra människor? Om du är som de flesta människor, du har en stack av gummi-banded kort flyter omkring dig skrivbord. Eller du har använt dem som bokmärken, tandpetare, och används inplastare tuggummi och de är alla över ditt kontor, bil, plånbok och handväska? men det hjälper inte dig att bygga din verksamhet.

Comments (0) 24.09.2008. 04:17

5 tips som hjälper dig att komma ihåg dina visitkort

"Tyvärr verkar jag inte ha ett visitkort med mig ..."
Dessa kan vara "Famous Last Words" av glömsk entreprenör.
Om du vanligtvis befinner dig utan ett visitkort, du förlorar vanliga pengar, eller åtminstone chansen att tjäna pengar. Visitkort, mer än någon annan marknadsföring vapen i din arsenal, vad framtidsutsikter och kollegor förlita sig på att påminna dem om varför de ska göra affärer med dig.

Comments (0) 24.09.2008. 04:14

Visitkort design tips

Få visitkort för ditt företag är en mycket viktig process. Det är viktigt att komma ihåg att själva kortet ska spegla din verksamhet för det enkla faktum att det är ganska ofta det första intrycket att en kommer att se. Av den anledningen är det viktigt att ta sig tid att se till att kortet och dess design speglar ideal och övertygelser av företaget på ett sätt som du bäst föredrar att visa för potentiella framtida kunder.

Comments (0) 13.09.2008. 13:16

 
 
The Business Card Shop | Email Us: se@wwbusinesscards.com
Business cards in your language | Copyright © 2005-2018 Visitkort