HUR DU SKICKAR

1 Logga in eller skapa nytt konto.
2 Granska din beställning.
3 Betalning & amp;GRATISleverans

Om du fortfarande har problem, vänligen meddela oss, genom att skicka ett mail tillse@thebusinesscardshop.net.Tack!

KONTORSTID

Må-Fre 9:00 - 17:00

Dubbelsidiga visitkort: dubbla din försäljning potential

Byta visitkort är en av de mest grundläggande och gemensamma former av nätverk inom näringslivet. Med något som är så vanligt, människor ofta dela ut kort blint utan att egentligen tänka på vad kortet gör EFTER du lämna ut den.
Hur dina kunder tycker om ditt visitkort? Sätt dig i deras skor. Är det värdefullt för dem? Är det att lösa ett problem?

Utnyttja de extra fastigheter på andra sidan
De flesta företagare gör inte använda baksidan av sina visitkort. Det främsta utrymme att ta med viktiga fakta, erbjudanden och information som hjälper sälja ditt företag till innehavaren. Inklusive värdefulla erbjudanden på ditt visitkort kommer att göra det värt att hålla fast vid.

PTO - Hur får man någon att vända sig över ditt visitkort.
En liten förkortning läggas till på framsidan av ditt kort kan fördubbla din framgång. P.T.O. (Var god vänd) låter innehavaren vet att det finns något av värde på baksidan, och det skulle vara i deras intresse att kolla upp det. Alternativt kan du inkludera "Se tillbaka för speciellt erbjudande" om du har utrymme för det.
Nu när du har deras uppmärksamhet, rulle dem i med ett: Survey, lösas in mot en gratis gåva, Punch-kort för frekventa kunder, värdefulla kupong URL till en speciell webbsida som riktar mottagare visitkort.

Forskning din sektor att lära sig vad visitkort marknadsföring ord kommer att vända sin och vrid dem till ditt företag. Ge dem vad de vill.

Även om du bara dela ut 50 kort med denna teknik, har du skapat bara 50 möjligheter till nya affärer. Tänk bara vilka möjligheter som skulle komma med med 1000 högeffektiva visitkort flyter runt.

Nu när du har hittat det hemliga receptet för visitkort marknadsföring framgång, hand dessa kort ut var och när du kan. Ju mer du delar ut, desto bättre chans har du att göra mål en annan livstid kund.

24.09.2008. 03:58

  • Pin It

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu vielä.

Kirjoita kommentti

* = pakollinen

:

:

:


6 + 8 =

 

TOPP