HUR DU SKICKAR

1 Logga in eller skapa nytt konto.
2 Granska din beställning.
3 Betalning & amp;GRATISleverans

Om du fortfarande har problem, vänligen meddela oss, genom att skicka ett mail tillse@thebusinesscardshop.net.Tack!

KONTORSTID

Må-Fre 9:00 - 17:00

Det smarta valet: 4 / 4 fyrfärg visitkort

Använder du 4 / 4 kort färg verksamhet?
4 / 4 färg hänvisar till full fotografisk (obegränsad) färger på båda sidor av visitkortet.

Färg visitkort har blivit mycket populära under de senaste åren eftersom kostnaderna för att producera dem är på väg ner. Färg visitkort ser bättre ut, mer effektiv och ge bättre resultat än din vanliga visitkort. Har du någonsin bytt visitkort med någon bara för att känna dig generad över ditt visitkort när du ser deras flashiga väl utformade visitkort. Det finns ingen anledning att vara. 4 / 4 färg visitkort är allmänt tillgängliga idag, och finns mycket billigt.

Föreställ dig en person får 2 visitkort från 2 presentbutiker. Den ena är en standard med 3 färger logotyp och kontaktuppgifter på framsidan av visitkortet. Den andra är en 4 / 4 färg visitkort med produkt bilder på baksidan. Om personen var ute efter att köpa presenter och de letade igenom sina visitkort som en tror du skulle stå ut?

Därefter föreställa en person får 2 visitkort från en dator reparatör. Den ena är en standard svart och vitt visitkort med kontaktuppgifter på framsidan och tjänster som erbjuds på baksidan. Den andra är en 4 / 4 färg visitkort med ett foto av sig själv på baksidan bredvid hans tjänster som erbjuds. Vilket tycker du den personen först skulle kontakta om de kom i behov av en dator reparatör.

Med 4 / 4-färgstryck finns det många saker du kan göra att du inte kan göra i begränsad färger eller svart och vitt. Tittar på just exemplen ovan kommer du att kunna göra dina visitkort sticker ut mer, erbjuda mer information om dina produkter inklusive produkt bilder, eller gör ditt visitkort mer personliga (genom att ta med ditt foto på kortet människor kommer att känna att de har redan träffat dig och känner sig mer bekväm i kontakt med dig).

4 / 4 Full färg visitkort har visat sig ge en 20% bättre omvandlingsfrekvens än normalt visitkort och kan definitivt ge en bättre första intryck än din vanliga 1-3 kort färg affärer. Med denna statistik verkar det svårt att diskutera om färg visitkort är nödvändiga för din verksamhet. Jag tror för det stora flertalet av företagen, fyrfärg visitkort kommit vid en så låg kostnad och kan ge en så bra första intryck av ditt företag, att förmedla intrycket av din verksamhet som modern, snygg, professionell och tillsammans med produkt bilder eller fotografier av människor kan hjälpa till att göra ditt företag mycket mer "bekant" och pålitliga, och ger dig bättre kontakt priser från ditt distribuerade visitkort.

Så slösa inte när som helst! Komma med en kreativ, ljusa, välplanerade färg visitkort som representerar ditt företag väl, och du kommer säkert se resultat. Få hoppa på konkurrenterna!

24.09.2008. 04:52

  • Pin It

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu vielä.

Kirjoita kommentti

* = pakollinen

:

:

:


1 + 7 =

 

TOPP