HUR DU SKICKAR

1 Logga in eller skapa nytt konto.
2 Granska din beställning.
3 Betalning & amp;GRATISleverans

Om du fortfarande har problem, vänligen meddela oss, genom att skicka ett mail tillse@thebusinesscardshop.net.Tack!

KONTORSTID

Må-Fre 9:00 - 17:00

Upphöjd text (Spot tryckt) vs Full färgkartor företag

När du söker för att få ditt visitkort tryckta har du säkert stött på ett stort antal alternativ för dig. Här kommer vi att titta på 2 av de mest populära, höjs tryck och färg.

Hur tog brev och fyrfärg visitkort åt? Vilka är prisskillnaderna mellan de två? Som en gång kommer att ge den bästa första intryck för mitt företag? Dessa är ett antal frågor som får vanliga.

Vilka är skillnaderna i upp brevet och fyrfärg visitkort?
Den största skillnaden är det sätt som tryckfärg på visitkortet under tryckning.

Visitkort med upp texten hänvisar till kort som har text som står upp något från sidan och kan kännas genom att köra handen över den. För denna typ av visitkort, kräver att varje färg som används på visitkortet en separat platta, och visitkortet behöver köras genom pressen för varje färg du valt. Denna process av utskrift kallas platsen utskrift. Denna typ av visitkortet kan ha ett elegant och raffinerat utseende på dem.

Fyrfärgsutskrift med offset skrivare är mycket närmare utskrift av dina bläckstråleskrivare hemma. Alla färger som används på ditt visitkort tillämpas på papperet samtidigt, att kombinera och skapa färger och nyanser. Så skiljer sig från den upphöjda texten kort beskrivits ovan, de bara kräver enda körning tyckte tryckpressen. Fullfärg ger en massa val och tillämpningar i utformning av visitkort och fyrfärg visitkort tenderar att ha mer skarpare, modern och kreativ design.

Vilka är de prisskillnader?
Priserna kan variera mycket, även för olika upp kort text affärer.

Som nämnts ovan för spot utskrift och uppvuxen kort text affärer, för varje färg använt kortet måste gå via pressen. Därför för låg färg eller svart + vit kort, kan tas upp text vara billigast i kostnad. Men så fort fler färger används, är mer arbete behövs och detta kommer att innebära en högre produktionskostnad. Därför höjs text visitkort är egentligen bara lönsam om du planerar på att hålla färg till ett minimum.

Fyrfärg visitkort å andra sidan har blivit mer överkomligt. Problemet här är att de flesta skrivare kommer större delen av tiden som en ganska hög minsta beställning, säger 1000 kort per gång. Du kanske kan hitta skrivare villiga att skriva ut 250 eller 500 kort men du kommer antagligen att upptäcka att priserna är ungefär samma som för 1000. Detta beror på att inrättandet av skrivaren är troligen den största kostnaden i processen tryckning av visitkort. Av denna anledning ju mer du köper desto bättre pris eller del kommer du att få på full färgkartor affärer.

Som en gång kommer att ge den bästa första intryck för mitt företag?
Detta är en mycket svår fråga att besvara eftersom varje företag har sin egen bild man vill förmedla av sig själv. För att besvara denna fråga gå tillbaka och läsa några av våra artiklar om fördelarna med full färgutskrifter.

Från min synvinkel är det enda gången som väckte text visitkort skulle vara om du letar efter ett visitkort som ger intryck av professionalism och kanske elegans, t.ex. advokater, författare, balettdansös, osv och kanske kommer bara tjäna syftet att ge kontaktuppgifter och inte söker nya affärer.

Sammanfattningsvis kostnaderna för att tryckningen av dina visitkort, vare sig upp text eller fullfärg att vara mycket lika om man tittar runt. Med fyrfärg visitkort få en 30% bättre svar än vanliga visitkort, skulle detta ge en mycket bra anledning att välja denna typ av utskrift om du funderar på att använda ditt visitkort som ett marknadsföringsverktyg för ditt företag.

24.09.2008. 04:22

  • Pin It

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu vielä.

Kirjoita kommentti

* = pakollinen

:

:

:


3 + 3 =

 

TOPP