HUR DU SKICKAR

1 Logga in eller skapa nytt konto.
2 Granska din beställning.
3 Betalning & amp;GRATISleverans

Om du fortfarande har problem, vänligen meddela oss, genom att skicka ett mail tillse@thebusinesscardshop.net.Tack!

KONTORSTID

Må-Fre 9:00 - 17:00

Små kort, stora tankar: använder alternativ för visitkort

Aggressiv visitkort marknadsföring handlar inte om att lämna ditt visitkort ut till alla som du ser. Själva kortet måste ha ett nytt användningsområde, en innovativ design, eller något annat än de vanliga kontaktuppgifter tryckt på den.

För att göra din lilla kortet sticker ut, prova dessa andra idéer. Skriv något annat än ett visitkort på biz kort-sized vykort. Du har sett lojalitetskort för "köp av 10 få en gratis" erbjuder, varför inte skriva en av dina egna? Skriv en flitig köpare kort eller andra kampanjerbjudande på ett kort. Hela kortet kan vara en kupong för en gratis konsultation, en rabatt, eller en gratis gåva vid köp. Kom ihåg inkluderar ett utgångsdatum på dem! Då lämna ut dem till alla dina kunder.
Skriv en kort undersökning på ett kort. Erbjuda ett incitament för människor att återvända kortet till dig med svarade enkäten - de kan få en gratis gåva eller en rabatt bara för att besvara några enkla frågor. Sedan ge dem ett nytt kort med dina kontaktuppgifter på den.

Andra saker du kan skriva ut på denna storlek kartong inkluderar:
• hängetiketter
• Namnskylt
• Biljetter för att en händelse, eller
• Tiny gratulationskort du kan sätta fast på en korg eller annan gåva.
Det är alltid trevligt att handwrite en personlig kommentar när man använder dem som gratulationskort. En snabb "tack" eller "bästa lyckönskningar" räcker långt. Eller tillkännage en speciell händelse och bifoga kort med alla dina utgående korrespondens.

Gör ditt visitkort en remiss kort för din organisation eller klubb.
Som gör det lätt att bjuda in en möjlighet till nästa möte eller att införa organisationen till dem. På framsidan, skriva ut ett formulär att fylla i datum, tid och plats. På baksidan, innehålla en kort översikt över klubben. Låt medlemmar lämna ut dem till potentiella rekryter.
Förvandla dem till besökskort.

På ena sidan kan du skriva ut ditt namn, adress, telefon, fax och e-post samt ditt företags namn och logotyp. På andra sidan, lämnar utrymme att fylla i datum och tid för kundens nästa besök. De kommer att hålla den i sin plånbok eller planerare och alltid ha din information på sina fingertoppar. Du kan även skriva ut en karta över var du befinner dig på ryggen eller instruktioner på hur du når din butik eller kontor.

Vad du än väljer att göra, kom ihåg att lite kort kan ha en stor inverkan på din marknadsföring Om du anställer någon kreativitet. När du är klar med din design, ladda upp dem till ett professionellt visitkort skrivare som skriver ut korten för dig.

24.09.2008. 04:18

  • Pin It

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu vielä.

Kirjoita kommentti

* = pakollinen

:

:

:


3 + 7 =

 

TOPP