HUR DU SKICKAR

1 Logga in eller skapa nytt konto.
2 Granska din beställning.
3 Betalning & amp;GRATISleverans

Om du fortfarande har problem, vänligen meddela oss, genom att skicka ett mail tillse@thebusinesscardshop.net.Tack!

KONTORSTID

Må-Fre 9:00 - 17:00

Håll ditt visitkort ut soporna

OK, du har gått igenom alla de problem att tänka upp en idé visitkort, anställa en designer och spendera många timmar med dem försöka komma fram till vad du tycker är den perfekta visitkortet design innan du går till din skrivare och få ditt visitkort skrivas ut. Du är mycket stolt över din nya visitkort, tror du allt det arbete du lagt ner på dem har betalat för. Senare du träffar någon och stolt lämna över ditt visitkort på den första chansen, när de lämnar du se dem kasta ditt visitkort bort i papperskorgen när de går bort.

Tyvärr är det ett mycket troligt fall, med de flesta visitkort fick kastas bort.

Om du precis har träffat någon och du kommer vidare till starka, kan det låta som ett säljargument som ingen gillar. Försök att göra det passivt, kanske genom att ta upp frågan "vad gör du för arbete?", Följt av "Har du hand ett visitkort?". Efter att ha fått deras visitkort du har möjlighet att presentera ditt kort. Göra det här sättet kan du indirekt dela ut visitkort och verkar mer uppriktig.

Människor gör affärer med människor som de känner sig mer bekväma och att de känner att de kan lita på. Det är därför mycket viktigt att du stöter på som uppriktig. Om du möter någon ny försöka ställa fler frågor om sig själva och lära känna dem lite bättre. Medan kanske den enda anledningen du pratar med dem är att få ditt visitkort över måste du komma ihåg att du måste finnas uppriktiga och pålitliga att denna andra parten eller annars bara skulle vara ett slöseri med tid att ge dem ett visitkort om de har ett dåligt intryck av dig.

Tänk om mottagaren anser att det finns ett samband eller någon form av vänskap med er de kommer mycket mer sannolikt hand på ditt visitkort och dra ut det när de är i behov av din produkt eller tjänst.

Om just den personen redan använder ett annat bolag för den typ av produkt eller tjänst som du erbjuder, kan goda nätverk vanor fortfarande vara mycket fördelaktigt för dig. Det är sant att många människor är ofta redan lojala till ett annat bolag för de produkter eller tjänster som du erbjuder helt enkelt eftersom de är en vän, släkting eller skyldiga skyldigheter för dem.

Bra nätverk vanor har mycket större värde för dig eftersom även om de ofta lojala till ett annat bolag de oftast känner sig väldigt bekväm hänvisa dig till någon annan de känner som söker just din produkt eller tjänst.

24.09.2008. 04:11

  • Pin It

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu vielä.

Kirjoita kommentti

* = pakollinen

:

:

:


1 + 7 =

 

TOPP