HUR DU SKICKAR

1 Logga in eller skapa nytt konto.
2 Granska din beställning.
3 Betalning & amp;GRATISleverans

Om du fortfarande har problem, vänligen meddela oss, genom att skicka ett mail tillse@thebusinesscardshop.net.Tack!

KONTORSTID

Må-Fre 9:00 - 17:00

Visitkort och gratulationskort. Använda dem effektivt för din verksamhet

Vad har visitkort med saken att göra gratulationskort? du kan begära. En är liten, används för att förmedla dina kontaktuppgifter i din verksamhet för människor, och räckte direkt till mottagaren. Den andra är stora, skickas vid speciella tillfällen att framföra dina hälsningar till mottagaren, och oftast skickas till mottagaren med posten.

Även vid första framträdande dessa två typer av kort kan tyckas vara alltför mycket olika vid en första anblick, delar de faktiskt en hel del likheter och kan både användas som ett effektivt marknadsföringsverktyg för ditt företag. Visitkort och gratulationskort går nästan hand i hand när de används i marknadsföring och yrkesmässigt

Här är ett par extra tips på hur du kan använda visitkort och gratulationskort i din verksamhet främja:

Visitkort

Använd visitkort för att lagra "lätt glöms bort" information.
Visitkort inte bara kan innehålla massor av information om ett företag, men de kan också ge en plats att lägga till kommentarer eller information om den person på en plats där de alltid tillgängliga.

Visitkort är ett bra ställe där man kan lägga till information. Hitta en ledig plats på visitkortet och krafsa ner några viktiga uppgifter som kan komma praktiskt senare.
Minnas detaljer är mycket viktigt, särskilt i näringslivet där relationerna är så viktiga. Försök att skriva ner information som födelsedagar, make eller barn namn, favoritrestauranger, etc. Om växte upp i senare möten denna "lätt bortglömda" information kan verkligen imponera på personen och hjälpa band och stärka affärsrelationer.

Den Gratulationskort
Vi är för närvarande i den teknik-åldern, där våra liv i hög grad påverkas av den nya tekniken omkring oss. Vi tillbringar timmar varje dag framför datorer både på arbetet och hemma, och en hel del av vår kommunikation sker nu genom detta medium. E-post, e-kort, fax och sms, alla spelar en viktig roll i hur vi kommunicerar med varandra. Medan snabbhet och effektivitet för dessa typer av kommunikation är tydlig, många människor klagar på "personlig prägel" som har försvunnit.
Jämför handskrivna brev till e-post. Eller en trevlig julkort fick med posten till en jul e-kort fått i ditt mail. Den personliga touch "är mycket mer sannolikt att göra ett bättre intryck och kommer troligen att undvika att raderas direkt.

Det är där gratulationskort kan vara ett bra marknadsföringsverktyg. Snarare än ett mail ett gratulationskort kan ge samma marknadsföring och även har en mycket bättre chans att förvaras och visas i en bättre plats.

Försök hålla en förteckning över kund födelsedagar eller årsdag s, eller andra speciella tillfällen. Genom att skicka dem en handskriven anteckning inuti kortet, kommer du att påminna dem om din verksamhet och på samma gång imponerande dem att du mindes dem på det speciella tillfället. Du kan använda något speciellt tillfälle alls (jul, påsk osv) för att skicka meddelanden till dina kunder, hjälper dig obligation närmare relationer och ser till att de inte glömmer dig.
Försök att undvika att ta ett visitkort innanför gratulationskort. Det skulle kunna uppfattas overkill och du kan förlora "personlig touch" på det sättet.

Med priset för tryckning kommer ner, kan du även överväga att få anpassade kort utformas och skrivs ut.

Visitkortet och gratulationskort är två effektiva sätt att bygga upp och stärka de relationer du har med dina kunder, vilket i slutändan kommer att resultera i mer affärer för dig.

23.09.2008. 04:52

  • Pin It

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu vielä.

Kirjoita kommentti

* = pakollinen

:

:

:


7 + 6 =

 

TOPP