HUR DU SKICKAR

1 Logga in eller skapa nytt konto.
2 Granska din beställning.
3 Betalning & amp;GRATISleverans

Om du fortfarande har problem, vänligen meddela oss, genom att skicka ett mail tillse@thebusinesscardshop.net.Tack!

KONTORSTID

Må-Fre 9:00 - 17:00
lauantai, 23 helmikuu 2019

Visitkort storlek

Visitkort storlek och blöda
Våra färdiga visitkort görs i standarddimensioner av 90mm x 54mm.

De flesta visitkort kommer att innehålla en blödning. Ett utfall är att tillåta alla designelement eller bakgrund för att gå rätt till gränsen av ditt kort, och undvika oönskade tomma rader på gränsen till dina kort.

Ett utfall på 1,5 mm sträcker på alla sidor av korten, vilket ger in design storlek 94mm x 57mm. Alla bakgrunder eller element som sträcker sig till gränsen av kortet ska fortsätta hela vägen till kanten av blöda.

Kortet kommer då att skära nära innerkanten av blöda, vilket ger en 90x54mm stora kort med alla delar fortsätter att kanterna som avsett.

Visitkort storlek

Var medveten om att skära område kan variera, så det är alltid rekommenderat att placera alla viktiga text och logotyper i texten trygg region, som visas i ovanstående bild. Detta är mycket viktigt för att undvika att den sista siffran i ditt telefonnummer eller en förlängning av din webbplats avskurna.

Av denna anledning gränser på visitkort är bäst undvikas, eftersom det är omöjligt att garanteras samma bredd av gränserna.

Icke-standardiserade storlekar
Vi har även möjlighet att producera icke standardiserade kort storleken på företag som de populära verksamheten halv bredd kort. Kontakta oss för mer information om olika icke-standardiserade storlekar.

Visitkort storlek Mall
Om du använder Photoshop, har vi gjort en 300dpi, CMYK, företag mall kortstorlek (med utfall) för dig att ladda ner och använda, nedan.

93x57mm (Övergripande) - Visitkort storlek Mall (.PSD)
57x93mm (Vertikal) - Visitkort storlek Mall (.PSD)

13.09.2008. 13:30

  • Pin It

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu vielä.

Kirjoita kommentti

* = pakollinen

:

:

:


8 + 9 =

 

TOPP