HUR DU SKICKAR

1 Logga in eller skapa nytt konto.
2 Granska din beställning.
3 Betalning & amp;GRATISleverans

Om du fortfarande har problem, vänligen meddela oss, genom att skicka ett mail tillse@thebusinesscardshop.net.Tack!

KONTORSTID

Må-Fre 9:00 - 17:00

5 tips för att använda ditt visitkort mer effektivt

När det används på ett effektivt sätt visitkort kan vara ett bra marknadsföringsverktyg. I denna artikel kommer vi att diskutera 5 av de mest effektiva sätten som du kan använda ditt visitkort varje dag.

1. Var kreativ.
Var kreativ i utformningen av dina visitkort. Visitkort behöver inte bara vara bitar av papper med dina kontaktuppgifter på dem. Var kreativ och ge ditt visitkort en användning och syfte. Göra dem till ett kraftfullt marknadsföringsverktyg för att främja din verksamhet.
Ditt mål är att göra din något visitkort som mottagaren vill behålla och använda sig av. Detta är skillnaden mellan en väl genomtänkt och utformad visitkort och ett papper med dina kontaktuppgifter på den som förmodligen kommer att kastas i papperskorgen.
Ge mottagaren av ditt visitkort ett specialerbjudande. Till exempel om du är en skola / utbildningscentrum du kan erbjuda "första lektionen gratis med detta kort" eller om du kör en butik kanske du kommer att erbjuda "10% av alla inköp över $ 50 '.
Oavsett ditt företag, finns det ett kreativt sätt att ge ditt visitkort verkligt värde för mottagaren. Om du kan tänka och genomföra dessa nya kreativa sätt innan ditt företag gör, kommer du att ha en omedelbar fördel i det området av verksamhet, och bör definitivt se en ökning i affärer om du har främjat du kort på rätt sätt.

2. Den 1 minut regeln
Den 1 minut regeln säger i princip, om du pratar med en person under längre tid än 1 minut de borde redan ha ett av dina visitkort i sin hand.
Detta innebär i samtal du behöver hitta ett sätt att tala om vad du gör, och vara i stånd att kunna erbjuda ett av dina visitkort till den person du talar med i den första minuten av samtalet. Detta kan liknas vid en konversation du kan ha med någon på busshållplatsen eller i hissen. Samtalet kommer att sluta i en mycket kort tid och du har bara en mycket kort tid för att få ut ditt budskap, eller i detta fall få ditt visitkort till mottagaren.
Den 1 minut regeln är i grunden bara övning för att få ditt visitkort ute så mycket du kan. Många människor går igenom alla de problem med att beställa visitkort bara att låta dem sitta i ett hörn av sitt ämbete. För att använda visitkort effektivt du måste ge ut dem vid varje tillfälle som du har.

3. Få dem att djurhållare
När du har gett ditt visitkort till någon vad som kommer att hålla den från att kastas i papperskorgen eller glömt bort. Såvida du inte säljer nödvändigheter Det är förmodligen rimligt att säga att de flesta sannolikt de inte behöver den produkt / tjänster du erbjuder i nuet. Förhoppningsvis även i framtiden kommer att komma en tid när de letar efter den produkten / tjänsten och det är då ditt visitkort fortfarande måste vara i händerna på personen.
Varför vill någon ditt visitkort? Om du inte kan svara som enkelt, kanske det är dags att tänka på ett nytt visitkort design.
Har ditt visitkort har värdefull information om det? Med värdefull menar jag en karta, rabatt, kalender, mätningar, diagram eller något som är relevanta för din bransch? Om den inte gör det kan du tänka på att lägga ett värde funktion för att ditt visitkort.

4. Lämna dem var du än är
Under ett antal resor runt ett antal företag i det lokala Jag har märkt högar av visitkort på räknare för olika verksamheter. Till exempel en nyligen gjord resa till min revisor jag märkte att de hade ett par högar av visitkort på disken för hypotekslåneinstituten, bostadslån, etc.
Detta kan liknas mycket länka byta som går på med webbansvariga söker företag remisser från liknande företag.
Varje plats som du ofta, bör du fråga om de ihåg att du lämnar en bunt av er visitkort där för sina kunder. Du kan prova det här på din läkare, din tandläkare, revisor, advokat, skönhetssalong eller frisör.
För liknande företag (t.ex. revisor, advokat eller pengar långivaren) kanske du kan låta en bunt sina visitkort visas på ditt företag när de erbjuder ditt visitkort på deras. Detta kan vara ett mycket effektivt sätt att använda dig visitkort och kan ha stor avkastning.

5. Fråga om yttrande
"Har du något emot om jag ställa en snabb fråga? Jag letar efter åsikter om mitt nya visitkort. Efter ställer frågan och föra ämnet upp handen dem ett visitkort. Se till att de håller det, även om de försöker lämna det tillbaka till dig säga att du har tusentals som redan skrivits.
Tack personen för sin tid, och om de någonsin behöver den produkt eller tjänst som du erbjuder att dina kontaktuppgifter finns på visitkortet. Även om denna person inte får direkt kontakt ditt företag, det finns alltid en chans att de kan passera ditt kort eller firmanamn på annan part.
Även i värsta fall kan de åka hem och berätta sin vän hur en mutter bara kom och pratade vid hållplatsen och överlämnade dem ett visitkort för sin gräsklippning service. Denna vän kan säga: 'Jag har letat efter en bra gräsklippare ". "Här är visitkort jag fick". Och det finns en situation där du kan fortfarande även få affär av att lämna ditt visitkort till en främling och även en oegennyttig främling.

Genom att följa bara en av ovanstående fem idéer varje dag, kan du förvandla ditt visitkort till en stor marknadsföringsverktyg, och se en nästan omedelbar ökning i näringslivet.

24.09.2008. 04:48

  • Pin It

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu vielä.

Kirjoita kommentti

* = pakollinen

:

:

:


9 + 6 =

 

TOPP