HUR DU SKICKAR

1 Logga in eller skapa nytt konto.
2 Granska din beställning.
3 Betalning & amp;GRATISleverans

Om du fortfarande har problem, vänligen meddela oss, genom att skicka ett mail tillse@thebusinesscardshop.net.Tack!

KONTORSTID

Må-Fre 9:00 - 17:00

5 tips som hjälper dig att komma ihåg dina visitkort

"Tyvärr verkar jag inte ha ett visitkort med mig ..."
Dessa kan vara "Famous Last Words" av glömsk entreprenör.
Om du vanligtvis befinner dig utan ett visitkort, du förlorar vanliga pengar, eller åtminstone chansen att tjäna pengar. Visitkort, mer än någon annan marknadsföring vapen i din arsenal, vad framtidsutsikter och kollegor förlita sig på att påminna dem om varför de ska göra affärer med dig.

Att glömma ett visitkort är en marknadsföring misstag av betydande proportioner. Vi är så översvämmas av reklambudskap som de flesta av oss lära oss att ställa ut dem. Men varje gång du bad om ett visitkort och fåraktigt svara att du inte har en med dig, du missar en ärlig till godhet inbjudan att sälja till någon.
Värre, lämna ditt visitkort bakom dig när du kan behöva det är en social faux pas också.

Man ber om ett visitkort är en komplimang. Att inte ha en med dig på den kritiska ögonblicket är subtilt stötande. Det sätter både dig och den person som begär kortet i en pinsam situation. Och det säger ickeverbalt dina utsikter att du inte riktigt näringsidkare som de trodde. Du är inte verkligen menar allvar med ditt företag, eller för slarvig och glömsk som ansvarar för deras.
Om du är fast beslutna att inte fångas "cardless" i ett kritiskt möte igen, här är några tips som hjälper dig att komma ihåg:
Utarbeta en strategi för att använda visitkort att aktivt marknadsföra ditt företag

Det kan vara så enkelt som beslutade att ge 5 eller 10 kort avstånd varje dag. Det kan betyda skriver ut etiketter som beskriver din nuvarande marknadsföring, klistra dem på baksidan av ditt kort och sätter dem på anslagstavlor. Oavsett! Poängen är att om du medvetet fundera ut ett sätt att använda ditt visitkort att ta in affärer, du är mycket mindre sannolikt att glömma dem.
Investera i nya kort

Om du inte har beställt visitkort inom de senaste två åren, det finns en god chans att information eller foto är inaktuell nu. Och om din sista order var för 1000 kort och det finns fortfarande 990 kort kvar, fråga dig själv varför du inte har passerat dem. Om det är för att du ogillar korten, pitch dem och få visitkort du är stolt över!

Utkast och praktik en presentation visitkort
Om du inte är bekväm och säker när dela ut ditt kort, kommer du inte göra det. Dessutom, ord och handlingar som följer med ditt visitkort när du ger det till någon verkligen kan cement ett positivt första intryck. Investera i en kvalitet visitkort fall, en som du är stolt över att visa upp och använda. Visitkort fall kan konversation förrätter i sig, eftersom det finns så många ovanliga, klassiska och konstnärliga val som finns. Jag föreslår att investera i ett fåtal fall, en mer professionell, elegant fall för formellt företag tillfällen och flashiga eller roliga hållare för sociala situationer.

Tuck några visitkort överallt
Bilens handskfack. Din portfölj. Din gym väska. Din frus väska. Bredvid ytterdörren på bordet där du har dina nycklar. Din skrivbordslåda. Din sekreterare skrivbord. Fickan på din jacka. Resväskan.

Lämna aldrig hemmet utan dem!

24.09.2008. 04:14

  • Pin It

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu vielä.

Kirjoita kommentti

* = pakollinen

:

:

:


3 + 9 =

 

TOPP