HUR DU SKICKAR

1 Logga in eller skapa nytt konto.
2 Granska din beställning.
3 Betalning & amp;GRATISleverans

Om du fortfarande har problem, vänligen meddela oss, genom att skicka ett mail tillse@thebusinesscardshop.net.Tack!

KONTORSTID

Må-Fre 9:00 - 17:00

Lämna aldrig hemmet utan ditt visitkort

Kataloger, meritförteckningar, skyltar, och de flesta andra reklam för ditt företag kan omöjligen ske med dig överallt. Visitkort å andra sidan är små, ​​och ibland upp till ett dussin av dem kan vara lätt och diskret transporteras.

Med detta är fallet bör du se till att du aldrig är utan visitkort när du är ute. Du vet aldrig när du blir tillfrågad om, eller du har chansen, att ge ut en av dina visitkort. Detta är en affärsmöjlighet som inte bör missas av det faktum att du glömde att bära en del av dina visitkort.

Gör en vana att bära några visitkort insidan av din plånbok, eller ännu hellre investera i en verksamhet korthållare, att bidra till att ge ett ännu bättre intryck när du delar ut dina visitkort och också bidra till att hålla dem i ursprungligt skick och bidra till att undvika skador och slitage som kan leda till att placera dem i fickor eller i din plånbok.

Har några lagrade i din bil, plånbok, skjortfickan, dagbok, handväska, någonstans att undvika att vara i situationen för någon som frågar för ditt visitkort bara för att få tala om för dem att du inte har någon dig.

Varje gång du kliver ut från kontoret eller hemmet så kommer du få finna eventuella möjligheter att dela dina kort ut. (För mer information om distribution ditt visitkort läs några av våra andra artiklar visitkort). Kontrollera att du har ett kort på dig att ge ut. Lämna aldrig hemmet utan ditt visitkort.

24.09.2008. 04:57

  • Pin It

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu vielä.

Kirjoita kommentti

* = pakollinen

:

:

:


2 + 9 =

 

TOPP