HUR DU SKICKAR

1 Logga in eller skapa nytt konto.
2 Granska din beställning.
3 Betalning & amp;GRATISleverans

Om du fortfarande har problem, vänligen meddela oss, genom att skicka ett mail tillse@thebusinesscardshop.net.Tack!

KONTORSTID

Må-Fre 9:00 - 17:00

Organisera visitkort för effektiv hantering av kontakter

Nu när du har haft färgglada nya affärer tryckta kort, och har distribuera dem flitigt, vad gör man med de kort du hämtar från andra människor? Om du är som de flesta människor, du har en stack av gummi-banded kort flyter omkring dig skrivbord. Eller du har använt dem som bokmärken, tandpetare, och används inplastare tuggummi och de är alla över ditt kontor, bil, plånbok och handväska? men det hjälper inte dig att bygga din verksamhet.

Utan ett bra register, är information om dessa kort värdelösa. Så rensa skrivbordet och utveckla ett system för att prioritera, organisera och följa upp med dessa kontakter.

High-Tech eller gamla skolan? Det finns två alternativ för att organisera visitkort:
Det traditionella sättet att hålla dem i ett kort fil
Den moderna metod för att hålla kontakt information på en datafil
När du återvänder från ett nätverk möte eller mässa, innan du gör något annat, uppdatera dina kontaktuppgifter. Rank korten du har samlat i storleksordning innan du lägger undan dem. Separat varm leder som sannolikt ge dig affärer, människor som du definitivt vill följa upp, och vars information du vill till hands. Detta kan inkludera framtidsutsikter, människor du kommer att hänvisa till andra, eller som kommer att skicka remisser till dig.

Var inte rädd för att kasta bort kort från människor du aldrig kommer att kontakta eller hänvisa. Du kan lämna kalla leder någon annanstans eller slänga dem i papperskorgen.
Know Your ABZ's ...

Hur du bokstavsordning och fil dina kort är upp till dig. Bestäm hur du kommer ihåg information bäst, oavsett om det är av företagsnamn, människors namn, eller efter kategori. Kanske du är bättre på att hitta information om den är organiserad per region eller avdelning. Sedan bokstavsordning dem på lämpligt sätt.

Du kan även skicka efter datum eller händelse där du mötte personen. Välj bara ett sätt och hålla fast vid det. Till exempel behöver filen inte några av efternamn och andra av företagets namn, eller du kommer aldrig hitta det du letar efter i en knipa. Elektronisk = Portabel och duplicable
Lagra kontaktinformation på datorn håller ditt kontor snyggare och är ytterligare ett steg mot det papperslösa kontoret, för de flesta människor, som söker på datorn är mer effektiv än rotade igenom papperskort. Inom några sekunder kan du köra en sortera och hitta kontakter med företag, namn, hundens namn, datum du mötte, etc. Om du tar jobbet med dig hem, är det lätt att kopiera din kontaktlista, snarare än dragande hela din Rolodex med dig.

Lagra information är elektroniskt också effektiv för att bygga e-postlistor och etiketter utskrift. Men kom ihåg, backup, backup, säkerhetskopiering. Jag var en högteknologisk knarkare tills min hårddisk kraschade och jag inte har en backup på min databas. Tur att jag höll dem hårt kopior!
Det finns många program på marknaden för att organisera information, till exempel lag eller Outlook. Jag lägger alla mina uppgifter i Microsoft Access.

För en låg-tech backup, jag använder en plastlåda kartotek med alfabetisk avdelare, arkivering mina kort efter efternamn. Jag föredrar också att använda transparenta ärmar för att lagra visitkort i, eftersom jag nästan alltid fil visitkort i stället för handstil informationen på tomma kort. Ärmarna är en enhetlig storlek, hålla lådan snyggt. Men du kan vara annorlunda - alla system fungerar, så länge du är konsekvent med det.

Att behålla eller inte behålla?
Vissa människor säger att man ska hålla alla visitkort du någonsin fått, medan andra tycker att du ska kasta bort de kort som du aldrig kommer att använda. Med den snabbhet personer som flyttade runt och byta företag idag, slänger jag bort kort av kontakter jag har inte varit i kontakt med för tre år. Då sina kontaktuppgifter har säkert förändrats, så även om jag ville komma i kontakt med dem, det är inte troligt att jag kommer.

Om ni insisterar på att hålla i gammal information, arkivera dem visitkort i en separat databas eller kort låda. Eftersom jag göra anteckningar på baksidan av korten när jag träffar folk, jag vet alltid den dag när jag först fick kontakt och noterar också hjälpa uppdatera mitt minne av människor som jag har inte varit i nära kontakt med.

Slutligen, kom ihåg att följa upp med dina kontakter! Håll ett schema och mål för att ta kontakt med telefonsamtal, e-post eller snigelpost. Periodvis går igenom ditt register och uppdatera eller radera gammal information. Anledningen till att du lagrar denna information är att hålla kontakten med människor - så använd din nya organisera system för att hålla effektiva och ditt företag kommer att blomstra!

24.09.2008. 04:17

  • Pin It

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu vielä.

Kirjoita kommentti

* = pakollinen

:

:

:


6 + 5 =

 

TOPP