HUR DU SKICKAR

1 Logga in eller skapa nytt konto.
2 Granska din beställning.
3 Betalning & amp;GRATISleverans

Om du fortfarande har problem, vänligen meddela oss, genom att skicka ett mail tillse@thebusinesscardshop.net.Tack!

KONTORSTID

Må-Fre 9:00 - 17:00

Vad man inte ska göra med ditt visitkort

Olika från de flesta av våra artiklar berättar vad du ska göra med ditt visitkort, i den här artikeln kommer vi att diskutera visitkortet No-no's:

Saker att undvika att göra med ditt visitkort:

- Använd inte "gratis visitkort". Det finns ett fåtal företag runt om som erbjuder gratis visitkort (genom att sätta sin logotyp på baksidan av ditt kort). Detta är ett ovärderligt sätt för dem att marknadsföra sina företag genom dig och dina nya visitkort. Tyvärr finns det väldigt lite nytta för dig. Även om du kan få gratis visitkort, kommer dessa visitkort mer än sannolikt ger intryck av BILLIGHET och amateurness - att inte kunna ge korrekt visitkort. Skulle du ha en gratis kostym som hade en McDonald's logotyp på baksidan? Om nej, ska du inte göra samma sak med dina visitkort.

- Använd inte en mall. Det finns ett antal online butiker visitkort som erbjuder mallar för visitkort. Välj en mall, ange dina kontaktuppgifter, beställa visitkort. Även om det kanske låter enkelt, så får du en generisk visitkort och som inte använder några smarta affärer tekniker kort marknadsföring och kommer inte "extra" för att marknadsföra ditt företag. Vara unik och få en egen design gjort som lyfter din verksamhet och kan användas som ett effektivt verktyg för marknadsföring.

- Gör inte ett förstoringsglas en nödvändighet för att läsa ditt visitkort. Inte alla kan öka med 20/20 vision. Tänk på detta stor andel människor när du utformar ditt visitkort och försök att göra texten läsbar av majoriteten av läsarna.

- Använd inte färger som kolliderar. Välj färger klokt. Färger som används med andra färger kan ibland kollidera och bli ett fult och svårt att läsa eller titta på. Vissa färger går ihop och vissa färger inte. Gör din hemläxa och hitta ett färghjul eller en färg Matcher / Väljaren online för att hjälpa dig att hitta kompatibla och snygga matchande färger.

- Använd inte några annans visitkort eller en rättad visitkort. Klottrande dina uppgifter över din gamla uppgifter eller på någon annans visitkort och sedan ge till någon kunde reflektera mycket dåligt på dig och ditt företag. Att göra detta kan ge dåligt intryck av att vara billig och inte professionellt. Se till att du har tillräckligt av dina egna visitkort och om du inte har din egen, få dem!
- Glöm inte att korrekturläsa ditt visitkort före utskrift. Att ha fel information på ditt visitkort kan vara vilseledande och kan resultera i förlorade affärer. Korrekturläsa ditt företag kortuppgifter innan du skickar dem. Dubbelkolla, triple kontrollera, se 100% innan du skriver att uppgifterna är korrekta. Denna enkla sak kan spara mycket pengar om du kan undvika att behöva skriva 1000-tals visitkort med fel information.

- Skriv inte ut dina visitkort större än standardstorlek. Jag har sett visitkort som skrivs större än normalt eftersom folk kanske vill göra sina kort sticka ut och göra dem mer minnesvärd. Även om detta kanske låter som en bra idé, kan det resultera i kortet att inte kunna passa in i register visitkort system eller lätt i plånböcker. Detta är bäst att undvika, så håll dig till standard eller mindre storlekar.

- Försumma inte den materiella och papper att dina kort är tryckta på. En hel del uppmärksamhet ägnas åt design och färger som ett visitkort och samma uppmärksamhet bör ägnas åt papper och beläggning. Tunna papper ger intryck av BILLIGHET och lämnar dem sårbara för slitage och miljöfaktorer. Att välja bra papper på minst 250g tillsammans med antingen en laminat eller någon typ av beläggning kommer att se till att dina kort håller länge och ge rätt intryck.

- Skriv inte ut dina visitkort själv. Även om inte alltid fallet, ser vi alltför många amatörmässiga hem tryckta kort som ger något annat än ett dåligt intryck på mottagaren. Få ditt visitkort tryckt professionellt är inte dyrt och skillnaden i resultat i de flesta fall kommer att vara en värld för sig.

24.09.2008. 04:55

  • Pin It

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu vielä.

Kirjoita kommentti

* = pakollinen

:

:

:


5 + 2 =

 

TOPP