HUR DU SKICKAR

1 Logga in eller skapa nytt konto.
2 Granska din beställning.
3 Betalning & amp;GRATISleverans

Om du fortfarande har problem, vänligen meddela oss, genom att skicka ett mail tillse@thebusinesscardshop.net.Tack!

KONTORSTID

Må-Fre 9:00 - 17:00

Visitkort design tips

Få visitkort för ditt företag är en mycket viktig process. Det är viktigt att komma ihåg att själva kortet ska spegla din verksamhet för det enkla faktum att det är ganska ofta det första intrycket att en kommer att se. Av den anledningen är det viktigt att ta sig tid att se till att kortet och dess design speglar ideal och övertygelser av företaget på ett sätt som du bäst föredrar att visa för potentiella framtida kunder.

Till att börja med är det viktigt att ditt visitkort har din logotyp. Detta kan naturligtvis inte nog understrykas som ett företags logotyp är ungefär som en persons namnteckning i att det blir en del av din verksamhet på ett sådant sätt att det ofta är den mest kända del av det.

Även om det är möjligt att använda hjälp av en reklambyrå som hjälper dig att designa den perfekta logotypen för ditt företag, är detta en extra kostnad som egentligen inte behövs. Dessutom, tillsammans med denna logotyp, behöver du även ett företag slogan. Detta är företagets slogan och precis som logotypen ska vara något utgör inte bara bolaget utan också är något som kan kännas igen som tillhör din verksamhet.

Om du har ett företags webbplats är det viktigt att du även bifoga en adress eftersom vissa människor skulle vilja veta lite mer om dig innan de ens kontakta dig. Om någon har att be dig om din webbadress, i de flesta fall inte kommer att återvända till er för fler tjänster eller produkter i framtiden, eftersom detta ska vara något som förväntas och vanligt idag.

Håll ditt visitkort snygg. Du vill använda lättläst typsnitt så att de enkelt kan läsas av praktiskt taget vem som helst. Glöm inte att även din adress företagets e-post och telefonnummer och i ingen situation är det lämpligt att använda din personliga e-postadress eller hemtelefonnummer.

Självklart du vill att ditt visitkort ska synas och inte bara kastas in i ett skrivbord att infångas senare. Att få dig kort för att hålla sig borta från skrivbordet, är det viktigt att du gör det sticker ut utan att vara alltför brokig. Göra kortet något som någon skulle vilja hålla runt som inte heller innebär att låta det se ut precis som alla andras kort.

Sist men inte minst, är det papper som används för att skriva ut visitkort på lika viktigt som vad som är tryckt på dem. Du kan berätta mycket om vilken typ av person någon helt enkelt genom att titta på tjockt papper som de används för sitt visitkort.


13.09.2008. 13:16

  • Pin It

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu vielä.

Kirjoita kommentti

* = pakollinen

:

:

:


8 + 1 =

 

TOPP