HUR DU SKICKAR

1 Logga in eller skapa nytt konto.
2 Granska din beställning.
3 Betalning & amp;GRATISleverans

Om du fortfarande har problem, vänligen meddela oss, genom att skicka ett mail tillse@thebusinesscardshop.net.Tack!

KONTORSTID

Må-Fre 9:00 - 17:00

Skriva ut visitkort: den senaste tekniken

Visitkort har kommit långt under de senaste 10 åren tack vare den stora utvecklingen inom tryckteknik. Borta är de dagar av svart + vit kort eller 3-4 kort färg, idag har vi så många olika val kan det ibland vara förvirrande och överväldigande för någon som bara vill köpa något så enkelt som visitkort.

På grund av detta måste det finnas starka kommunikationen mellan kunden och tryckeriet, så att tillgängliga utskriftsalternativ är klart för kunden och även så kundens utskriftsbehov görs klart för skrivare. Effektiv kommunikation på detta område krävs en god kunskap om tryck-och den senaste tekniken på området.

Den nya tekniken inom den grafiska området har resulterat i en rad nya val i visitkort. Dessa inkluderar din standard visitkort, 4 / 4 färg visitkort, pergament visitkort, förtryckt visitkort, färg spräcklig visitkort, utfallande visitkort, magnet visitkort, metall visitkort, vikta visitkort, plast visitkort, CD visitkort, plus många fler för många att lista här.

En snabb sammanfattning av några av de nya stilar visitkort som har resulterat av ny teknik är listade nedan.

- CD visitkort - är i grunden CD men i samma form och storlek som ett visitkort. Framsidan av kortet kan inkludera ditt egen design förmodligen featuring företagets logotyp eller något liknande. Detta är ett bra sätt att distribuera din produktkatalog. Denna typ av CD kan ha en kapacitet på upp till 50 MB så att de kan vara en mycket rik information typ av reklammaterial.

- 4 / 4 färg visitkort är fyrfärg dubbelsidigt visitkort som lätt produceras av offset tryckerier och finns nu för mycket konkurrenskraftiga priser om du ser dig omkring. Full färgade visitkort kan du producera en mer minnesvärda, iögonfallande visitkort som ger en mycket bättre bild av företaget än jämfört med vanliga visitkort. Denna typ av kort möjliggör också för visning av fotografier och bilder produkt, anpassa och ge mer information till visitkortet.

- Rundade hörn + hål - Dessa är alla utförs av en tärning som pressar / skär visitkortet till önskad form / form. Särskilda dör måste göras för varje annan form. Du måste kontakta din skrivare om tillgängligheten dör former och / eller kostnaderna för att utforma och göra ett dö för ny egen order.

- Metal visitkort, har ett metalliskt skyddande yta som skyddar visitkort från skador, blekning och slitage. Metal visitkorten skrivs ut med hjälp av anodisering processen för välbyggd guldfärgad mässing eller silver aluminium.

För dig att hålla dina visitkort relevanta, unika och effektiva, måste du kunna hålla dig uppdaterad med det senaste som den nya trycktekniker kan erbjuda dig.

Att göra detta kommer att se till att ditt visitkort kommer att ge intryck av ditt företag att vara modern och professionell och kommer att se till att ditt visitkort förbli iögonfallande och konversation bitar.

24.09.2008. 04:25

  • Pin It

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu vielä.

Kirjoita kommentti

* = pakollinen

:

:

:


1 + 3 =

 

TOPP